Elérhetőségek

Telefon:
30/517-0208
20/209-4510
E-mail küldése

Aktuális Programok

2018. április 20., 17:00English Expedition - Angol Kiskaland

Fun for the summer!
Életízű angolozás 8-12 éveseknek!

A nyárra kilépünk az iskolapadból. Elköszönünk kicsit a szavak magolásától és nyelvtani feladatoktól. Nem tábori köntösbe burkolt angol órát kínálunk. A nyelv élő oldalát szeretnénk megmutatni egy teljes héten át. Csupa móka, csak éppen angolul. Erre utal a tábor alcíme: "Fun for the summer!". A tábor alatt valóban angolul beszélünk, és nem csak tanulunk róla. Jelszavunk: aktív tanulás. Tapasztalatunk, hogy az élő példa mindennél többet ér. A gyermeki agy szivacsként szívja magába mindazt, ami eleven és érdekes módon veszi körbe. Az angol nyelvel sincs más teendőnk, mint életre kelteni. Minden, ami elhangzik, máris megjelenik a tárgyak és cselekvések formájában. Arra szeretnénk ösztönözni a gyerekeket, hogy bátran szólaljanak meg. Legyen természetes, hogy kifejezzük magunkat angolul, hiszen ez a nyelvtanulás lényege.

A program gerincét kis kirándulások adják, melyek többségét a KisKaland tábor jól bevált programjai közül válogattuk. Minden napra jut belőlük egy: Strandolás, Parkerdei bringatúra, vízibiciklizés a Csónakázó-tavon, kőszegi és velemi kirándulás. A tábor során angolul beszélünk a gyermekekkel. Az aktív programok életteli helyzetei folyamatosan remek alkalmat biztosítanak a kommunikációhoz és a nyelvi játékokhoz. Itt minden az angol nyelv gyakorlati használatát szolgálja.

A táborban való részvételhez minimális angol ismeret elégséges. A programokon és játékokban való részvételhez csupán azt kell megszokniuk, hogy mi angolul szólunk hozzájuk. A többi elsajátításához a tábor kínál lehetőséget.


2018-as turnus

július 9-13.

 

A heti program:

  Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
júl. 9-13. Csónakázó-tó
Játékok a szigeten
Vizibiciklizés
kőszegi
kirándulás
Moschendorf
Vízi játszótér

velemi
kirándulás

Parkerdei
bringatúra
és játékok

A programváltozás jogát időjárási és egyéb körülmények változása esetén fentartjuk!

A turnust csak megfelelő létszámú jelentkező esetén indítjuk!

A megadott korhatár csupán ajánlás. Kérük a szülőket, hogy a programok részletes leírásának megismerése után döntsenek, hogy a tábor megfelelő-e saját gyermekük számára!


Árak és kedvezmények:

Teljes ár: 30.000.- Ft / hét

Kedvezmények

1.   Első fecskék – Jelentkezz időben és olcsóbb áron jöhetsz!

      Határidő: május 18.

      28.000.- Ft / hét

2.   Testvérkedvezmény! Jön veled a tesó is?

      Testvérpároknak: 27.000 Ft / fő

 

Napi díj: 8.000.- Ft / fő
Kedvezmény nem vehető igénybe!

A részvételi díj tartalmaza az utazások és belépők költségét, napi hidegélelemiszer csomagot (szendvics, péksütemény, üdítő) valamint fagyizást heti több alkalommal.
« Vissza az előző oldalra!

KisKaland Programok - Magyar