Elérhetőségek

Telefon:
30/517-0208
20/209-4510
E-mail küldése

Aktuális Programok

2019. március 18., 15:00Retro KisKaland

Szülinapi kiadás!
A 10 évvel ezelőtti programok az akkori ÁRAKON!

Egy nagy évfordulóhoz közeledve egy speciális kiadással kedveskedünk!

Az akkori áron kínálunk egy hetet a KisKaland tábor klasszikus programjaiból.

2019-es turnus:

július 15-19.

 

helyszín:

AGORA - Művelődési és Sportház (Szombathely, Március 15. tér 5.)

 

Heti program:
A programok részletes leírás lejjebb található.

  Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
júl. 15 - 19. Csónakázó-tó - játékok a szigeten, vizibicajozás Parkerdő - Bringatúra Holdfényliget bringával kőszegi
kirándulás
Burgi-tó - túra és strandolás

A programváltozás jogát időjárási és egyéb körülmények változása esetén fentartjuk!

A turnusokat csak megfelelő létszámú jelentkező esetén indítjuk!


Árak és kedvezmények:

Teljes ár: 16.500.- Ft / hét

Kedvezmények

1.   Első fecskék – Jelentkezz időben!

      Határidő: május 18.

      15.000.- Ft / hét

2.   Meghívó kedvezmény! Jól érezted magad tavaly? Hozzál magaddal egy          barátot, ismerőst, uncsitesót vagy bárkit, aki még nem volt Kiskalandos!

      Minden általad hozott új kalandor után 1.000.- Ft kedvezményt kapsz!

3.   Testvérkedvezmény! Jön veled a tesó is?

      Testvérpároknak: 14.500 Ft / fő

A fenti árak közül mindig a legkedvezőbb vonatkozik rád!

Napi díj: 4.000 Ft/fő
Kedvezmény nem vehető igénybe.

A részvételi díj tartalmaza az utazások és belépők költségét, valamint fagyizást heti több alkalommal.


Részletes programok

Velemi kirándulás:
Mindig helyet kap néhány kisebb kirándulás is a progrmamok között. Célunk, hogy a régi, hátizsákos, erdei barangolások ízét is megmutassuk a mai kor gyermekeinek.
A Velemi Alkotóházig busz visz minket. Az Alkotóház parkja remek táborhely, ahonnan remek kis gyalogtúra a Szent Vid Kápolnához vezető erdei út. A kápolnától remek kilátás nyílik, és a tisztásokkal ritkított dombos erdei terep egyik kendvenc helyszínünk a KisKalandos számháborús csatákhoz.
Minden kirándulásunkon a túra végén fagylalt a hősies túrázók jutalma!

Parkerdő, Csónakzó-tó:
Két klasszikus programunk egy napon. Reggel indulunk a Parkerdőbe kerékpárral biztonságos kerülőutakon. Délelőtt a Parkerdő területén bringázunk, számháborúzunk, játszunk.
Délután terkerünk tá a Csónakázó-tóhoz. Vízibiciklizünk míg lóg a nyelvünk, és hogy lehetne teljes a nap fagylalt nélkül!

Holdfényliget:
A KisKalandos hagyományok szerint biciklivel megyünk a Holdfényligethez. A 11 km-es kis túrát kényelmes tempóban tekerjük le a csendesebb falusi utakon. Félúton megpihenünk a gencsi templom parkjának árnyas fái alatt. A holdfényligetben a jól ismert programok közül válogathatnak a gyerekek, melyek között legnépszerűbbek a különböző nehézségű kötélpályák.
http://holdfenyliget.hu

Kőszegi kirándulás:
Mindig helyet kap néhány kisebb kirándulás is a progrmamok között. Célunk, hogy a régi, hátizsákos, erdei barangolások ízét is megmutassuk a mai kor gyermekeinek.
Kőszegre a reggeli vonattal döcögünk le. A Kőszegi Csónakázó-tónál pihenünk, játszunk, majd a Kálvária Templomtól csodáljuk meg a kilátást Kőszegre.
A túra végén fagylalt a hősies túrázók jutalma a kőszegi Fő téren.

Burgi tó:
A KisKaland tábor kedvenc fürdőhelye a Burgi tó. Ide visszatérünk minden éven. Úgy KisKalandos a strandolás, ha egy kis gyalogtúrával kezdjük! A felsőcsatári erdőn átsétálva jutunk el a tóhoz, mely remek helyszín a gyermekcsapat fürdőzéséhez. Lassan mélyülő, elkerített rész áll rendelkezésre a gyermekeknek óriási felfújható vizijátékokkal.
https://www.facebook.com/pages/Badesee-Burg/196099537105197


 

Általános tudnivalók:

Táborunk törzshelye az Agora - Művelődési és Sportház (Március 15. tér 5.).

Reggelente  7 és 8.30 között gyülekezünk, programtól függően. A nap végén szintén a programtól függően 4 és 5 óra között érkezünk vissza, de a gyermekek felügyeletét szükség esetén még 6 óráig biztosítjuk. Mindezek alól egyedül a kőszegi kirándulások napjai képeznek kivételt. Kőszegre vonattal megyünk, ezért reggel a szombathelyi vasútállomáson gyülekezünk és innen vihetik haza a gyermekeket, miután befutottunk a vonattal.

Kerékpártúrás programjainkon (Parkerdei bringatúra, Holdfényliget, Lukácsháza Biotájház) a gyermekek átlagos tempóját figyelembe véve kerekezünk el, pihenőkkel. Amennyiben a gyermek nem tud kerékpárral részt venni ezeken a programokon, néhány fő erejéig megoldjuk a gyermekek szállítását. Bicajos programjainl liindulási és végpontja az Oladi Iskola (Simon I. u. 4.)

A nap folyamán ügyelünk arra, hogy a gyermekek többször leüljenek nyugodtan enni és hogy megfelelően pótolják a folyadékveszteséget. Kiürült kulacsaikat, palackjaikat ásványvízzel töltjük újra.
« Vissza az előző oldalra!

KisKaland Programok - Magyar