Elérhetőségek

Telefon:
30/517-0208
20/209-4510
E-mail küldése

Kínálatunk

Kedvezményes KisKaland

Programjaink lelkét nem a drága belépős helyszínek adják, hanem a „KisKaland hangulat”, a lelkesedés és barátság, ahogy gyerekekkel együtt kalandozunk. Arra törekszünk, hogy egyszerű dolgokban is megéljük az élet örömteli oldalát, legyen az vízibiciklizés, kirándulás, vagy számháború. Mivel ezt a varázst kisebb költségű programokkal is nyújtani tudjuk, úgy döntöttünk elindítjuk a Kedvezményes KisKaland turnusokat.

Ezzel a családok árérzékenységét szeretnénk szem előtt tartani. Ugyanazon szempontok szerint állítjuk össze a programot. Az mindig változatos, aktív, szabadtéri kikapcsolódást nyújt a 6-12 éveseknek. Minden héten akad kirándulás, biciklizés, strandolás, vidámság, de a tábor költségvetését lejjebb tartjuk, így a díjak is kedvezőbbek. A programból csupán a divatos, hangzatos, de költséges helyszínek maradnak el, így ugyanolyan jó hangulatú, élménydús de jóval kedvezőbb árú turnusokat kínálhatunk.

Izgő-mozgó tábor 6-12 éveseknek.
Legyen a kaland emlékezetes, az ár pedig baráti!


Programok:

Burgi tó:
A KisKaland tábor kedvenc fürdőhelye a Burgi tó. Ide visszatérünk minden éven. Remek helyszín a gyermekcsapat fürdőzéséhez. Lassan mélyülő, elkerített rész áll rendelkezésre a gyermekeknek óriási felfújható vizijátékokkal.
https://www.facebook.com/pages/Badesee-Burg/196099537105197

Csónakázó-tói nap:
A Csónakázó-tó már felújítása előtt is mozgalmas KisKalandos napok helyszíne volt. Most még szebb környezetben vár minket. A nap során sok játékra, vidámságra kerítünk sort: vízibiciklizés míg lóg a nyelvünk, számháború, vízi csata, foci, és hogy lehetne teljes a nap fagylalt nélkül!

Holdfényliget:
A KisKalandos hagyományok szerint biciklivel megyünk a Holdfényligethez. A 11 km-es kis túrát kényelmes tempóban tekerjük le a csendesebb falusi utakon. Félúton megpihenünk a gencsi templom parkjának árnyas fái alatt. A holdfényligetben a jól ismert programok közül válogathatnak a gyerekek, melyek között legnépszerűbbek a különböző nehézségű kötélpályák.
http://holdfenyliget.hu

Kemenes Vulkánpark:
A már kívülről is különleges épület a Ság hegy lábánál található, mely eget verő vulkánkitörések helyszíne volt egykoron. Egy modern, interaktív kiállításon ismerjük meg a Föld belsejében harcoló erőket és a félelmetes erejű vulkánokat, majd meg is másszuk a régen mennydörögve kitörő Ság hegyet.
http://www.kemenesvulkanpark.hu/

Kőszegi kirándulás:
Mindig helyet kap néhány kisebb kirándulás is a progrmamok között. Célunk, hogy a régi, hátizsákos, erdei barangolások ízét is megmutassuk a mai kor gyermekeinek.
Kőszegre a reggeli vonattal döcögünk le. A Kőszegi Csónakázó-tónál pihenünk, játszunk, majd a Kálvária Templomtól csodáljuk meg a kilátást Kőszegre.
Minden kirándulásunkon a túra végén fagylalt a hősies túrázók jutalma!

Parkerdei bringatúra:
Klasszikus programunk. Reggel indulunk a Parkerdőbe kerékpárral biztonságos kerülőutakon. Nap közben a Parkerdő területén bringázunk, számháborúzunk, játszunk.

Velemi kirándulás:
Mindig helyet kap néhány kisebb kirándulás is a progrmamok között. Célunk, hogy a régi, hátizsákos, erdei barangolások ízét is megmutassuk a mai kor gyermekeinek.
A Velemi Alkotóházig busz visz minket. Az Alkotóház parkja remek táborhely, ahonnan remek kis gyalogtúra a Szent Vid Kápolnához vezető erdei út. A kápolnától remek kilátás nyílik, és a tisztásokkal ritkított dombos erdei terep egyik kendvenc helyszínünk a KisKalandos számháborús csatákhoz.
Minden kirándulásunkon a túra végén fagylalt a hősies túrázók jutalma!

 

 
« Vissza az előző oldalra!
KisKaland Programok - Magyar