Elérhetőségek

Telefon:
30/517-0208
20/209-4510
E-mail küldése

Kínálatunk

NagyKaland napközis tábor 12-16 éveseknek

A KisKaland tábor belevaló folytatása kamaszoknak. A napközis táborok krémje! KisKaland tábor tematikáját követjük, ahol az aktív, változatos, szabadtéri időtöltésen a hangsúly, de a programok legjavát kínáljuk itt: gokartozás, paintball, kenuzás, sátrazás.

Ne csak a telefonod kijelzőjéről gyűjts élményeket a nyáron!


A tervezett programból:

Gokartozás:

Busszal utazunk a rönöki Radring gokartpályára, ahol indulhat a NagyKaland Házi Nagydíj. Minden résztvevőnk 4 versenyen át szágulthat körbe-körbe a jól kiépített, kezdőknek is ajánlható gokart pályán.

http://gokartradring.hu/

 

Kenuzás és strandolás:

A Vadása-tónál töltünk egy kellemes napot, ahol sportolásra és lustálkodásra is lehetőség nyílik. Lesz kenuzás, evező verseny és vízivetélkedő de választhatjátok a fürdést, strandolást napozást is. A program evezős részét a vidra vízitura szervezi nekünk:
http://www.vidra-vizitura.hu/vizituraink/konnyu-vadviz/raba/

 

Paintball:

A paintball katonai szabadidős játék népszerűsége mit sem csökkent megjelenése óta. A szombathelyi paintball egyesület vezetésével vívjuk egy napig a festékgolyó háborút.
Reggel az Oladi Iskolánál gyülekezünk, innen úgy biciklizünk ki közösen a Söptei úti paintball pályához. A programhoz Kerékbár szükséges! (Néhány főig tudjuk biztosítani a kerékpárral nem rendelkező gyermekek kiszállítását autóval) A pályán kisebb csapatokban forgásban kap mindenki lehetőséget, hogy bizonyítson a pályán.
Aki hoz saját „játszós ruhát” a paintballhoz, az a védőruha helyett extra lőszert kap cserébe. Érdemes kihasználni! A paintball lövedékben ételfesték van, ami 40 fokos, gépi mosással könnyen eltávolítható.

http://paintballszombathely.hu/

 

Aquacity:

Páratlan élményeket, önfeledt szórakozást kínál számunkra az AquaCity Vízicsúszda és Élménypark. Zalaegerszegen, a Gébárti-tó partján, mintegy 7,5 ha területen, Közép-Európa legnagyobb víztömegével, 6000 m2 vízfelülettel, számos medencével, csúszdával, vízi és szárazföldi attrakcióval várja a Nagykaland tábor elszabaduló kamaszait.

http://www.aquacity.hu/

A megadott korhatár csupán ajánlás. Kérük a szülőket, hogy a programok megismerése után döntsenek, hogy a tábor megfelelő-e saját gyermekük számára!
A táborban való részvételhez szülői beleegyező nyilatkozat szükséges néhány program veszélyesebb jellege miatt.
« Vissza az előző oldalra!
KisKaland Programok - Magyar