Elérhetőségek

Telefon:
30/517-0208
20/209-4510
E-mail küldése

Programok

2022. április 20., 08:30English Expedition - Angol Kiskaland

Fun for the summer!
Életízű angolozás 8-12 éveseknek!

Angol táborunk programját az egészségügyi ajánlások betartása lényegileg nem befolyásolja. Alapvetően megfelelünk azoknak. Kisebb létszámban és zömmel szabad levegőn folynak a játékok, kirándulások.

A nyárra kilépünk az iskolapadból. Elköszönünk kicsit a szavak magolásától és nyelvtani feladatoktól. Nem tábori köntösbe burkolt angol órát kínálunk. A nyelv élő oldalát szeretnénk megmutatni egy teljes héten át. Csupa móka, csak éppen angolul. Erre utal a tábor alcíme: "Fun for the summer!". A tábor alatt valóban angolul beszélünk, és nem csak tanulunk róla. Jelszavunk: aktív tanulás. Tapasztalatunk, hogy az élő példa mindennél többet ér. A gyermeki agy szivacsként szívja magába mindazt, ami eleven és érdekes módon veszi körbe. Az angol nyelvvel sincs más teendőnk, mint életre kelteni. Minden, ami elhangzik máris megjelenik a tárgyak és cselekvések formájában. Arra szeretnénk ösztönözni a gyerekeket, hogy bátran szólaljanak meg. Legyen természetes, hogy kifejezzük magunkat angolul, hiszen ez a nyelvtanulás lényege.

A program gerincét kis kirándulások adják, melyek többségét a KisKaland tábor jól bevált programjai közül válogattuk. Minden napra jut belőlük egy: Strandolás, Parkerdei bringatúra, vízibiciklizés a Csónakázó-tavon, kőszegi vagy velemi kirándulás. A tábor során angolul beszélünk a gyermekekkel. Az aktív programok életteli helyzetei folyamatosan remek alkalmat biztosítanak a kommunikációhoz és a nyelvi játékokhoz. Itt minden az angol nyelv gyakorlati használatát szolgálja.

A táborban való részvételhez minimális angol ismeret elégséges. A programokon és játékokban való részvételhez csupán azt kell megszokniuk, hogy mi angolul szólunk hozzájuk. A többi elsajátításához a tábor kínál lehetőséget.


2022-es turnus:

július 4 - 8.

helyszín:

Herényiek Háza (Szombathely, Béke tér 7.)

 

Napi programok:

Shopping & Movie day

Vonatozás Kőszegre, városnézés

Csónakázó-tó, Kalandváros, Sportliget

Strandolás a Tófürdőn

Parkerdei bringatúra

A programváltozás jogát időjárási és egyéb körülmények változása esetén fenntartjuk!

A turnust csak megfelelő létszámú jelentkező esetén indítjuk!

A megadott korhatár csupán ajánlás. Kérjük a szülőket, hogy a programok részletes leírásának megismerése után döntsenek, hogy a tábor megfelelő-e gyermekük számára!

 

Árak és kedvezmények:

Teljes ár: 32.000.- Ft / hét

 

Kedvezmények:

1. Meghívó kedvezmény!

Jól érezted magad tavaly? Hozzál magaddal egy barátot, ismerőst, uncsitesót vagy bárkit, aki még nem volt Kiskalandos!

Minden általad hozott új kalandor után 1.000.- Ft kedvezményt kapsz!

2. Testvérkedvezmény!

Jön veled a tesó is? Testvérpároknak: 29.000.- Ft / fő

 

Napi díj: 7.000.- Ft / fő

Kedvezmény nem vehető igénybe!

 

A részvételi díj tartalmazza az utazások és belépők költségét, valamint fagyizást heti egy alkalommal.

A részvételi díj - a tábor izgő-mozgó, folyamatosan úton lévő jellege miatt - étkezést nem tartalmaz! Kérjük a kedves Szülőket, hogy gyermeküknek egyszerűen tárolható és fogyasztható élelmet csomagoljanak!

 

 
« Vissza az előző oldalra!

KisKaland Programok - Magyar